Milujeme Šumavu, její lesy, hory, mlhy i jinovatku po ránu. A děláme to, co nás baví a čemu sami věříme — třeba výběrovou kávu. Na espressu Rebelbean, na filtrech pražírny z Česka i Evropy. Kafem to ale jenom začíná. Ráno otevíráme s dobrou snídaní, přes den pečeme dorty, jaké sami chceme jíst a večer... večer se úplně proměníme! S péčí čepujeme jedenáctku z Jílovic i speciály, ale hlavně milujeme whisky, absinthy a giny. Jeden velmi limitovaný gin, Hvozd, pro nás dokonce vydestiloval Martin Žufánek.
Projezdili jsme kávové farmy v Panamě i Peru, pečeme vlastní bílý chleba a v naší klubovně trénujeme a pořádáme cuppingy. Jsme víc kamarádi než kolegové a rádi jdeme proti proudu. Jako datel, ten lesní pankáč.
Přidat hodnocení